John Andersen Biler ApS

Brovst

Din Tryghedsaftale -

Fra 60,- pr. måned*

Der er mange fordele ved at tilkøbe en Tryghedsaftale, når du køber Citroën. Du er sikret dækning af uforudsete udgifter til og med bilens 7. år eller 150.000 km. Du opnår både overblik og sikkerhed i bilbudgettet. Og ikke mindst bliver din bil mere attraktiv, hvis du vælger at overdrage aftalen ved videresalg af bilen. Det eneste du skal gøre er, at tegne aftalen inden for 48 måneder fra bilens 1. indregistreringsdato.

Din Tryghedsaftale omfatter

  • Alle bilens mekaniske dele
  • Drivline (motor, gearkasse mm.)
  • Alle bilens elektriske dele
  • Reservedele ved forsikringsdækket skade
  • Arbejdsløn ved forsikrigsdækket skade
  • Navigationsudstyr (fabriksmonteret)
  • Dækning i hele EU
    ... og meget mere.

TJEK PRISEN PÅ EN TRYGHEDSAFTALE

TIL NETOP DIN BIL

En Tryghedsaftale kan købes hos os eller direkte gennem ovenstående rubrik.

 

VIL DU VIDE MERE?

Har du spørgsmål,
er du velkommen til at kontakte os.

Se priser her »

VIL DU OVERDRAGE FORSIKRINGEN?

Har du en Tryghedsaftale (tidligere kaldt Købstryghed Plus),
og vil du overdrage den til ny ejer?

Overdrag forsikringen her »

En Tryghedsaftale tilbydes i samarbejde med QBE Denmark, filial af QBE Europe SA/NV, Belgien, CVR: 39800985, Vester Farimagsgade 7, 6, 1606 København V. Forsikringsprisen er inklusiv alle afgifter og gebyrer. Der dækkes med de forbehold og undtagelser, der følger af forsikringsvilkårene. Tryghedsaftale tilbydes kun ved registrering til privat anvendelse i Motorregistret. Se produktinformation/IPID.

Prislisten er gældende med omgående virkning og annullerer alle tidligere udsendte.

*Finansieringsydelserne er betinget af at bilen samtidigt finansieres via Citroën Finans. De opgivne beløb er den ekstra udbetaling og månedlige merydelse der skal betales, ved finansiering af udstyret. Ydelsen er baseret på et lån med 20% i udbetaling, en løbetid på 96 måneder og en variabel rente på 3,95%. Finansieringseksempel på køb af bil til 199.990 kr. plus nummerplader og levering til i alt 3.780 kr. Debitorrente 4,02%. ÅOP: 7,37%. Udbetaling 40.754 kr. Løbetid 96 mdr. Samlet kreditbeløb 163.016 kr. Samlede kreditomkostninger 52.023 kr. Samlet beløb der skal betales tilbage: 215.039 kr. Raternes størrelse 2.237 kr. pr. måned. Kaskoforsikring påkrævet samt betaling via NETS. Der tages forbehold for endelig kreditvurdering samt renteændringer. På Tryghedsaftalen ydes 14 dages fortrydelsesret. Der tages forbehold for eventuelle trykfejl, udsolgte varer og forlængede leveringstider.